Hirdetések 2018.01.28-án

Hálásan köszönjük a keddi ökumenikus imaórán és az agapén szolgálók, illetve a betlehem bontásában és a templom takarításában résztvevők munkáját.

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, pénteken a reggeli szentmise gyertyaszenteléssel kezdődik, erre, kérjük, hozzatok magatokkal gyertyát. Szombaton és vasárnap a misék után Balázs-áldást kérhettek.

Szeretetszolgálatunk jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja pénzadományaitokat.

Szeretettel hívunk titeket és ismerőseiteket egyházközségünk idei farsangi báljára szombaton este 8 órától éjfélig a katolikus gimnázium ebédlőjébe. A tombolán nyerhető ajándékcsomagokhoz szerdáig kérjük felajánlásaitokat az irodában, megköszönve az eddigieket. Kérjük, tudtok, süteménnyel is járuljatok hozzá a bálhoz. A helyszínen adhatjátok le a magatokkal hozott sütit 6 óra után. Aki jelmezben érkezik a bálba, annak egy tombola jegyet ajándékba adunk. A farsangi belépő és a támogatói jegy ára elővételben: 800 Ft, a helyszínen: 1000 Ft; 15 év alatt ingyenes a belépés.

A ministránsokat és a ministrálni vágyó iskolásokat a jövő heti 9-es mise után várjuk rövid próbára a templomba, az ovisokat pedig hittanra a plébánián, szüleikkel együtt.

Nagyböjti lelkigyakorlatunkat a Nyolc Boldogság Közösség két nővére vezeti február 22-től 25-ig, témája a szentmise és a szentségimádás lesz. Emellett február 18-tól 24-ig 12 főnek biztosítanak lehetőséget egyénileg kísért lelkigyakorlatra, melyben a jelentkezők vállalják, hogy napi fél órát imádkoznak a Szentírással, reflektálnak az imádságra, és a hét minden napján beszélnek tapasztalatukról a lelki kísérőjükkel. További információkat ITT találtok. Jelentkezési lap pedig letölthető: INNEN.