Hirdetések 2017. november 26-án

Hálásan köszönjük a Szent Erzsébet napi vendégség szervezőinek és segítőinek áldozatos munkáját!

Az imaközösségek vezetőit megbeszélésre hívjuk a plébániára hétfőn 18 órától.

Gál Laura énekművész adventi koncertet ad december 2-án, szombaton az esti szentmise után „Pie Jesu Domine” címen.

Adventi teaházat és vásárt tartunk jövő vasárnap a kollégiumban. Kérünk és köszönettel fogadunk sütit a teaházba; a vásárba pedig élelmiszer-adományaitokat: lekvárt, befőttet, szörpöt, savanyúságot, tartós süteményt, diót (héjast is).
A vásárból befolyt összeget, mely egyben szeretetszolgálatunk decemberi gyűjtése, a rászorulóknak szánt 100 db karácsonyi csomagra fordítjuk. A süteményeket vasárnap 8 órától várjuk a kollégium nagytermébe. December 3-án töltsük együtt a délelőttöt!

Óvodás hittanra hívjuk az óvodáskorú gyermekeket jövő vasárnap 10 órától a plébániára. Az ovis hittan ideje alatt szeretettel várjuk a szülőket a plébániára illetve a teaházba is.

Adventben hétfőtől péntekig a szentmisék reggel fél 7-kor kezdőnek. Keddenként gitáros mise lesz, mely után szeretettel várjuk a ministránsokat és az énekeseket a  hittanterembe közös reggelire.

Az Egyház arca előadássorozat Dr. Heidl György vallástörténész és Varga László püspök atya beszélgetésével folytatódik november 29-én, szerdán 17 órakor a püspökségen.

Mától a szentségimádás újra a templomban lesz.
Gyónási lehetőség kedden 16:30-17:30 a templomban.