Hirdetések

Várjuk jelentkezéseiteket a szentmisén való felolvasásra az irodában illetve a titkar@gmail.com email címen.

Krisztus Király főünnepének előestéjén egyórás szentségimádásra hívunk benneteket 2017. november 25-én 17 órai kezdettel a Szent Imre – templomba, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezésében. Fontos, hogy regisztráljátok magatokat a honlapon, amit IDE kattintva rögtön elértek!

Adventi teaházat és vásárt tartunk két hét múlva a kollégiumban. Kérünk és köszönettel fogadunk sütit a teaházba; a vásárba pedig élelmiszer-adományaitokat: lekvárt, befőttet, szörpöt, savanyúságot, tartós süteményt, diót (héjast is). A vásárból befolyt összeget, mely egyben szeretetszolgálatunk decemberi gyűjtése, a rászorulóknak szánt 100 db karácsonyi csomagra fordítjuk. A süteményeket vasárnap 8 órától várjuk a kollégium nagytermébe. Erre az alkalomra meghívtuk köszönetképpen az evangélikusokat is. December 3-án töltsük együtt a délelőttöt!

Óvoda váró őszi játszóház plakát_001

 

A Szent Margit Katolikus óvoda nyílt napot szervez november 24-én, pénteken 16-18 óráig a Kaposvár, Búzavirág u. 20. címen. Szeretettel várnak minden érdeklődő családot.

 

 

 

A Jézus Szíve Plébánia kézműves adventi koszorúkészítő versenyt hirdet! Az elkészült koszorúkat november 27-30. között várják.

(Gyónási lehetőség: kedd 16:30-17:30 a Szent Imre – templomban.)