Hirdetések

Köszönjük szeretetszolgálatunk múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

Várjuk jelentkezéseiteket a szentmisén való felolvasásra az irodában illetve a titkar@gmail.com email címen.

KANTÁR találkozó lesz a plébánián, pénteken este 6 órakor, melyre szeretettel hívjuk a férfiakat.

Rózsafüzértársulatunk következő imaórája szombaton 17:00-kor kezdődik a templomban.

Ministráns próbára és utána találkozóra hívjuk azokat az iskolásokat, akik szeretnének ministrálni. A próba a templomban lesz a most vasárnapi 9-es mise után, ezután a találkozó délig folytatódik a Kaptárban. Kérjük azokat a szülőket, akik még nem iratkoztak fel a ministráns – levelezőlistára, jelentkezzenek a titkar@gmail.com email címen!

Szeretettel várjuk idősebb testvéreinket a Szent Erzsébet – napi vendégségre november 18-án du. 3 órától a kollégium nagytermébe.

December 3-án adventi teaházat és vásárt tartunk a kollégiumban. Kérünk és köszönettel fogadunk sütit a teaházba, a vásárba pedig saját készítésű élelmiszer-adományaitokat: lekvárt, befőttet, szörpöt, savanyúságot, tartós süteményt, diót.

Lehetőség van Marana Tha és a Tengernek Csillaga újságok jövő évi előfizetésére. Jelentkezni Tóthné Zelei Idánál lehet. (tel.:30/562-2021)

A Jézus Szíve Plébánia kézműves adventi koszorúkészítő versenyt hirdet! Az elkészült koszorúkat november 27-30. között várják, melyeket dec. 3-tól állítják ki a templomban. Eredményt dec. 17-én a 17 órai Szentmise után hirdetnek! Feltétel, hogy kizárólag kézműves munkákat várnak, olyan gyertyákkal, amelyeket a díjátadó előtt meggyújthatnak! További információ: Feketéné Szabó Márta (30/969-9472) és Fekete Csaba (30/969-9471).