Hirdetések

A szentmisék rendje innentől kezdve a következőképpen alakulnak:
Hétfőn – Szerdán – Pénteken (első pénteken is): 07:00 órakor
Kedden – Csütörtökön (Gitáros) – Szombaton: 18:00 órakor
Vasárnap: 09:00; 10:30; 18:00 órakor

A szentségimádás egyelőre marad a mostani helyén (a Találkoz-lakban)!

Októberben rózsafüzért imádkozunk minden hétköznap a reggeli misék után illetve szombaton 17:20-tól az esti mise előtt.

Kedden (10.24-én) illetve november 02-án tartja próbáit templomunk kórusa a plébánián este 6 órától.

Katekumen-csoportot indítunk a plébánián azoknak a felnőtteknek, akik szeretnének megkeresztelkedni, bérmálkozni vagy felkészülni az elsőáldozásra, illetve szeretnék közösségben jobban megismerni hitünket és beszélni róla. A találkozók szerdánként lesznek 16:30-tól 17:30-ig.

Az idei búcsúi lelkigyakorlatunk november 3-5-ig lesz a Szent Imre templomban, melynek címe: A család – az élet és az áldás forrása. A lelkigyakorlatot vezeti: Mijo Barada, Horvátországból.

A novemberi “Érints meg engem!” alkalmunk hagyományokhoz híven ismét családfa-gyógyító lesz. A felkészüléshez szükséges szempontokat IDE kattintva letölthetitek, vagy a faliújságon olvashatjátok.

December 3-án adventi teaházat tartunk a kollégiumban. Szeretetszolgálatunk a kistermi értékesítéssel kapcsolatban szeretettel várja adományaitokat: lekvárokat, befőtteket, szörpöket, savanyúságokat, tartós süteményeket, (mézeskalácsot, linzereket, stb..) teafüveket, egyéb fűszer-, és gyógynövényeket erre az alkalomra, illetve az első vasárnapot megelőző szombat délutánra.

Kérjük, hogy akik jelentkeztek a Bátára induló zarándoklatra, azok az irodában fizessék be annak útiköltségét. A felnőtt: 3000 Ft, míg a gyerek/diákjegyek ára: 2000 Ft. Akik a Szent Imre plébánián jelentkeztek, vagy fizették be az összeget, azoknak a Szent Imre Templom előtti parkolótól indul a busz 6:45 perckor. Kérjük, hogy legyetek nagyon pontosak! Akik szeretnének még jelentkezni a zarándoklatra, azok a Jézus Szíve plébánián tehetik meg, Fekete Csaba állandó diakónusnál.

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) csütörtökön 17 órára hívja az érdeklődőket a püspökség nagytermébe.

Az idei Országos Katolikus Karizmatikus Találkozó november 11-énlesz Budapesten. Jelentkezni október 30-ig lehet az irodában 6000 Ft befizetésével, amely tartalmazza a buszköltséget illetve a kedvezményes belépő jegy árát. A programról részleteket a honlapon olvashattok.  

Gyónási lehetőség kedden 16:30–17:30-ig és szombaton 18:00–18:30-ig a Találkoz-Lakban.