Hirdetések

Október 22-én vasárnap a reggeli 9-es misétől kezdve újra a templomunkban lesznek a szentmisék. A felújított templomot Varga László püspök úr a 18:00 órás gitáros szentmise keretében megáldja, melyre sok szeretettel hívunk minden kedves testvérünket. A szentmise előtt negyed órával irgalmasság rózsafüzért éneklünk.

A szentmisék rendje onnantól kezdve a következőképpen alakulnak:

Hétfőn – Szerdán – Pénteken (első pénteken is): 07:00 órakor
Kedden – Csütörtökön – Szombaton: 18:00 órakor (Csütörtökön gitáros mise, utána zenés szentségimádás)
Vasárnap: 09:00; 10:30; 18:00 órakor

 A szentségimádás egyelőre marad a mostani helyén!

Októberben rózsafüzért imádkozunk minden hétköznap a reggeli misék után illetve szombaton 17.20-tól az esti mise előtt.

KANTÁR találkozó lesz a plébánián, október 20-án pénteken este 6 órakor, melyre szeretettel hívjuk a férfiakat.

Az idei búcsúi lelkigyakorlatunk november 3-5-ig lesz a Szent Imre templomban, melynek címe: A család – az élet és az áldás forrása. A lelkigyakorlatot vezeti: Mijo Barada, Horvátországból.

Kérjük, hogy akik jelentkeztek a Bátára induló zarándoklatra, azok az irodában fizessék be annak útiköltségét. A felnőtt: 3000 Ft, míg a gyerek/diákjegyek ára: 2000 Ft.

A Kaposvári Evangélikus Kórus szeretettel hívja az érdeklődőket október 21-én, szombaton 18:00 órára a 20 éves jubileumi hangversenyére az evangélikus templomba. A belépés díjtalan.

Az idei Országos Katolikus Karizmatikus Találkozó november 11-én lesz Budapesten. Jelentkezni október 20-ig az irodában lehet 6000 Ft befizetésével, amely tartalmazza a buszköltséget illetve a kedvezményes belépő jegy árát. A programról részleteket a honlapon olvashattok.  

 Gyónási lehetőség kedden 16:30–17:30-ig a Találkoz-Lakban.