Hirdetések

Októberben rózsafüzért imádkoznak minden hétköznap a reggeli misék után illetve szombaton 17.20-tól az esti mise előtt.

Első péntekenként is csak reggel lesz szentmise.

A 2020-as Eucharisztikus Kongresszus előkészítéseként október 19-től “Szentségimádás iskolája” indul a püspökségen. Október 10-ig lehet jelentkezni a donneri Szent Kereszt Plébánián, illetve ezen az oldalon. A program plakátja itt tekinthető meg!

 „Kulcs a neveléshez” című előadássorozat indul a Kaposvári Püspökségen keddenként este 18.00 órakor. Az első alkalom október 10-én lesz. Az előadás támogatási díja: 1000 Ft/alkalom. További információk a www.sziacsalad.hu-n olvashatók.

A Piarista Gimnázium nyílt napot tart október 13-án, pénteken 8-11 óráig a középiskolába jelentkező hatodikos és nyolcadikos diákok és szüleik számára. Szeretettel várják az érdeklődőket!

Az idei búcsúi lelkigyakorlatunk november 3-5-ig lesz a Szent Imre templomban, melynek címe: A család – az élet és az áldás forrása. A lelkigyakorlatot vezeti: Mijo Barada, Horvátországból. A lelkigyakorlatra nem kell jelentkezni, bárki számára nyitott a részvétel. Kérjük, hogy szállás illetve étkezés kérdésben mindenki magáról gondoskodjon.

Az idei Országos Katolikus Karizmatikus Találkozó november 11-én lesz Budapesten. Jelentkezni október 20-ig a hivatalban lehet 6000 Ft befizetésével, amely tartalmazza a buszköltséget illetve a kedvezményes belépő jegy árát. A programról részleteket a honlapon olvashattok.  

Gyónási lehetőség kedden 16:30–17:30-ig lesz a Találkoz-Lakban.

A plébániai hitoktatásról; az elsőáldozásra és a bérmálásra szóló felkészítésről itt és az irodában találtok információkat.