Hirdetések

Köszönjük szeretetszolgálatunk múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat a rászoruló családok nevében is illetve adományaitokat a templom felújítására.

Októberben rózsafüzért imádkozunk minden hétköznap a reggeli misék után illetve szombaton 17.20-tól az esti mise előtt rózsafüzért imádkoznak.

„Érints Meg Engem!” imadélutánra hívunk benneteket 2017. október 8-án a donneri Szent Kereszt Templomba. Délután 3 órától közösen dicsőítjük Istent és gyógyulásokért imádkozunk. A program plakátja itt tekinthető meg!

A 2020-as Eucharisztikus Kongresszus előkészítéseként október 19-től “Szentségimádás iskolája” indul a püspökségen. Október 10-ig lehet jelentkezni a donneri Szent Kereszt Plébánián, illetve ezen az oldalon. A program plakátja itt tekinthető meg!

Mijo Barada lelkigyakorlata november 3-5-ig lesz a Szent Imre templomban, melynek címe: A család – az élet és az áldás forrása.

Gyónási lehetőség kedden 16:30–17:30-ig és szombaton 17:00–17:30-ig lesz a Találkoz-Lakban.

A plébániai hitoktatásról; az elsőáldozásra és a bérmálásra szóló felkészítésről itt és az irodában találtok információkat.