Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Mostantól az esti szentmisék 18 órakor kezdődnek.

Köszönjük szeretetszolgálatunk múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat a rászoruló családok nevében is.

A Szavamat adom csoport évindító találkozója szerdán 18:00–19:30-ig lesz a plébánián. Ezt követően kéthetente. A csoport nyitott, mindenkit szeretettel várunk az Igével és egymással való találkozásra.

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 17:00-kor kezdődik a kollégiumban.

Jövő vasárnap 8:30-kor lesz tanévkezdő „Veni Sancte(gitáros) szentmisénk az evangélikus templomban. A plébániai hitoktatásról; az elsőáldozásra és a bérmálásra szóló felkészítésről a honlapon és az irodában találtok információkat.

Gyónási lehetőség kedden 16:30–17:30-ig és szombaton 17:00–17:30-ig lesz a Találkoz-Lakban.

Szentlélek-szeminárium indul szept. 24-én a donneri plébánián, szeretettel hívják az érdeklődőket. (Jelentkezni a 82/310-225-ös számon lehet.)

A XI. Ars Sacra hét kiemelt programja lesz Kaposváron a Hajléktalan Jézus szobor, ami az együttérzés szobra. Varga László megyéspüspök, Vecsei Miklós a Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, a történelmi egyházak és közösségek képviselői együtt fogadják a szobrot és imádkoznak a hajléktalan emberekért szeptember 20-án szerdán délután 3 órakor a Kossuth téren. Erre az alkalomra szeretettel hívunk és várunk mindenkit.
Szerdán és csütörtökön este 9 órától reggel 6 óráig virrasztásra hívunk benneteket, az együttérzés szobrához. Aki szeretne bekapcsolódni, kérjük, iratkozzon fel a plébánián.
Szeptember 22-én pénteken délután 3 órától az irgalmasság rózsafüzérét imádkozzuk a Kossuth téren és ezután szállítják el a Hajléktalan Jézus szobrot. Erre az imára is szeretettel várunk benneteket.
A Szent Imre plébániához tartozó testvérek jelentkezését várjuk szeptember 20. szerda éjjel, (vagyis 21-én csütörtökön) hajnali 02:00 és 02:30 órára, illetve szeptember 21. csütörtökön 00:30 órára. Jelentkezni lehet személyesen a plébánia iroda nyitvatartási idejében illetve email-ben a: titkar@gmail.com-on keresztül.

Az Ars Sacra Fesztiválhoz a Szivárvány Kultúrpalota két filmvetítéssel is csatlakozott, melyekre a belépés ingyenes. Erről és a hét többi programjáról a honlapunkon olvashattok.