Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Köszönünk minden segítséget a zarándoklat megszervezésében, lebonyolításában.

Az esti szentmisék jövő szombattól (szeptember 9-től) 18 órakor kezdődnek, a szentségimádás pedig szombaton és vasárnap 17 óráig tart a templomfelújítás végéig.

Szeretetszolgálatunk ma a szentmisék előtt és után várja pénzadományaitokat köszönettel.

Köszönjük eddigi adományaitokat a templom felújítására.

A plébánián 2015 óta működő Szavamat adom csoport évindító találkozója szeptember 13-án lesz 18:00–19:30-ig a plébánián. Ezt követően kéthetente. A csoport nyitott, mindenkit szeretettel várunk az Igével és egymással való találkozásra.

Gyónási lehetőség kedden 16:30–17:30-ig és szombaton 17:00–17:30-ig lesz a Találkoz-Lakban.

„Veni Sancte” szentmise szeptember 17-én 8:30-kor lesz az evangélikus templomban.

A HITOKTATÁSRÓL további információk találhatók: itt.
A kitöltött jelentkezési lapot (innen letölthető) a piroskaorgona@gmail.com-ra illetve személyesen várjuk a Plébániahivatal nyitvatartási idejében.

A XI. Ars Sacra hét kiemelt programja lesz Kaposváron a Hajléktalan Jézus szobor, ami az együttérzés szobra. Varga László megyéspüspök, Vecsei Miklós a Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, a történelmi egyházak és közösségek képviselői együtt fogadják a szobrot és imádkoznak a hajléktalan emberekért szeptember 20-án szerdán délután 3 órakor a Kossuth téren. Erre az alkalomra szeretettel hívunk és várunk mindenkit.
Szerdán és csütörtökön este 9 órától reggel 6 óráig virrasztásra hívunk benneteket, az együttérzés szobrához. Aki szeretne bekapcsolódni, kérjük, iratkozzon fel a plébánián.
Szeptember 22-én pénteken délután 3 órától az irgalmasság rózsafüzérét imádkozzuk a Kossuth téren és ezután szállítják el a Hajléktalan Jézus szobrot. Erre az imára is szeretettel várunk benneteket.
A Szent Imre plébániához tartozó testvérek jelentkezését várjuk szeptember 20. szerda éjjel, (vagyis 21-én csütörtökön) hajnali 02:00 és 02:30 órára, illetve szeptember 21. csütörtökön (éjfélre) 00:00 és 00:30 órára. Jelentkezni lehet személyesen a plébánia iroda nyitvatartási idejében illetve email-ben a: titkar@gmail.com-on keresztül.