Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Szeretetszolgálatunk múlt vasárnapi gyűjtésén 95.310 Ft gyűlt össze. Köszönjük az adományokat!

Óvodás hittanra hívjuk az óvodáskorú gyermekeket ma 10 órától a plébániára. Az ovis hittan ideje alatt szeretettel várjuk a szülőket is kávéra és teára.

Gyónási lehetőség kedden 16:30–17:30-ig és szombaton 18:00–18:30-ig lesz a Találkoz-Lakban, a Kisteremben.

Rózsafüzér társulatunk következő imaóráját szombaton 18 órától tartja a kollégiumban.

Jövő vasárnap Úrnapja. A fél 9-es gitáros (Te Deum) misében adunk hálát az elmúlt tanévért. Este 6 órakor kezdődik a székesegyházban a város összes plébániájának közös szentmiséje, utána pedig a körmenet. Kérjük, minél többen vegyetek részt a szentmisén és a körmeneten! Aznap nem lesz szentségimádás, sem esti szentmise az evangélikus templomban.

A jövő tanévben új bérmálási felkészítő csoportot indítunk, melybe a nyolcadikosokat és a gimnazistákat hívjuk. A felkészülés ideje két év, kéthetente lesznek a találkozók pénteken 18 órától. Azokat is szeretettel látjuk, akik az ifi közösséghez csatlakoznának, de nem szeretnének bérmálkozni. Július 10–14-ig lesz egy közös táborunk Fonyódligeten, az irodában lehet jelentkezni rá június 25-ig.

A verbiták gyermekek nyári táboroztatásához tartósélelmiszer-segítséget kérnek: lekvárt, szörpöt, savanyúságot, cukrot, konzervet. Adományaitokat június 19-ig az irodában, illetve a hétköznapi misék előtt, vagy után a kollégium nagytermében fogadjuk köszönettel és továbbítjuk.