Hirdetések

Hirdetések 2015. november 08-án

9-es misén:

Ma, a 9-es mise után tartjuk a ministráns találkozót a Kaptárban 10-12 óra között. Sport felszerelést mindenki hozzon magával! Szeretettel várunk minden ministránst és ministránsjelöltet.

Szeretetszolgálatunk múlt vasárnapi gyűjtésén 36kg élelmiszer és 168 965 Ft gyűlt össze.  Mindenkinek köszönjük az adományokat.
Ma lesz a Családfagyógyító Érints meg engem!”. Az alkalom 16 órakor kezdődik és az esti kiengesztelődési szentmisével zárul.A program miatt du. 3 órától nem lesz szentségimádás.

Hétfőn este 6 órától a szeretetszolgálat munkatársainak lesz megbeszélés a plébánián.

Csütörtökön az esti szentmisében folytatjuk a Jézus dosszié sorozatot, melynek következő témája: A tékozló fiú példabeszéde I.

Jövő vasárnap délután 3 órakor szentmise lesz, amelyben Balás Béla Püspök úr kiszolgáltatja fiataljainknak a bérmálás szentségét. Az ünnep miatt 2 órától nem lesz szentségimádás és az esti szentmise is elmarad!Mindenkit szeretettel várunk!

November 14-én lesz az idei Országos Karizmatikus találkozó Szombathelyen. A rendezvényre a Szent Margit templomtól buszt indítanak, elegendő jelentkező esetén. Érdeklődni a Szent József plébánián lehet.

November 21-én, szombaton délután 3 órától rendezzük Szent Erzsébet napi ünnepünket a kollégiumban. Szeretettel várjuk idősebb testvéreinket! Hívjátok meg ti is idős rokonaitokat, ismerőseiteket! További információk a szórólapokon olvashatók.

 Segítséget kérünk a szentségimádásban:

kedden 8-9 óráig,
szerdán 12-13 óráig,
szerdán 16-17 óráig,
szerdán 17-18óráig,
csütörtökön 16-17 óráig,
pénteken11-12 óráig.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.